GRILLHOUSE DAMASCUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1718 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillhouse Damascus. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 8:09 3 en een half uur gewacht op mijn eten was al in slaap gevallen in die tijd ga ik naar amsterdam en terug SLECHT !!!! Nooit weer bestellen !
19 jul 2024 om 10:13 Geweldig,dikke 10,echte aanrader
5 jul 2024 om 20:06 Had eerder vanmiddag besteld met een bezorgtijd van 18.00 uur. Het was er iets eerder. Perdect getimed. Eten was voortreffelijk, de patat was wat slof maar dat kwam door de verpakking. Al met al prima service!
2 jul 2024 om 1:46 Kip was erg lekker, warm& lekker gekruid. Een aanrader dus
1 jul 2024 om 19:57 Heerlijk! Lekkere rijst, salade en veel vlees. Top, een aanrader.
28 jun 2024 om 21:26 De beste Mixed grill van Drachten!
23 jun 2024 om 14:19 Keurig bezorgd op de aangegeven tijd. Kwaliteit bestelde eten prima Ga zo door!
18 jun 2024 om 22:41 Het eten is normaal erg lekker, maar ik denk dat er nu iets mis ging. Ik had een falafel wrap schotel besteld, maar het was zeker geen wrap. 2 dunne plakjes naanbrood met falafel er los op. Losse salade ernaast. Alles behalve een wrap.
18 jun 2024 om 21:31 Hier bestel ik nooit weer.. kleffe turkse pizza de dönor veel te dik gesneden en aan gebrand je moet het vlees dun snijden.. dus een tip.. 1x maar nooit weer. De bezorger was wel vriendelijk
31 mei 2024 om 22:19 Top eten, topbezorging!!!! Beste
26 mei 2024 om 11:27 Wederom veel te laat. Hadden om 16.00 al besteld voor 18.00. Kwam om 18.30 keer ervoor waren ze anderhalf uur te laat.Jammer bestellen er vaak kwaliteit altijd goed. Deze keer zat er ook erg veel bloem aan de onderkant van de pizza.
18 mei 2024 om 16:47 Reeds vaker besteld kwaliteit was altijd prima nu niet patat van de kapsalon droop in het vet . Niet lekker